torstai 2. elokuuta 2018

Über-kauniin (gröhöm) hevarittaren tököttiblogi: Kuinka pärjätä vain yhdellä tökötillä?

Koska olen astunut ulos mukavuusalueeltani ja tein jo yhden hevityttömuotipostauksen, niin tässäpä toinen aiheesta kauneus! Aihe, mistä minä en tiedä - ja vielä vähemmän välitän - kovinkaan paljoa. Minun ei tarvitse välittää, koska olen jo luonnostani niin uskomattoman upea ja järkyttävän kaunis. 





Kuinka monta erilaista tököttipurkkia sinulla on? Veikkaanpa, että aika monta. On yövoide, aamuvoide, päivävoide, iltapäivävoide, silmänympärysvoide, peräpukamavoide, käsivoide, kasvovoide, jalkavoide, kokovartalovoide, kovettumavoide, aurinkovoide, auringonoton jälkeinen voide ja sitten vielä erikseen sama setti matkakokoisina purkkeina. 

Lisäksi on lapsille omat voiteensa. Vauva tarvitsee oman peppuvoiteen ja vartalovoiteen. Neljävuotiaalla on oltava eri voide kuin kuusivuotiaalla, koska hän haluaa eri värisen tuubin. Ja sitten sinulla on tietenkin vielä puoliso, jolla on oma voidesettinsä, minkä kokoa en uskalla edes arvata.

Täydelliseen perheeseen kuuluu tietenkin koira, joka tarvitsee tassuvoidetta aina tietyin väliajoin, sillä anturatkin kuivuvat joskus. Koko talo on täynnä kymmeniä rasvapurkkeja, mitkä tietenkin maksavat mansikoita.

Entäpä, jos minä kertoisin sinulle, että koko perhe koiraa myöten pärjäisi yhdellä voiteella? Uskoisitko minua? Parempi uskoa, sillä se on totta!

Ja tässä se on: MEHILÄISVAHAVOIDE


Sopii koko perheelle alkaen siitä vauvan perskankusta aina koiran tassuihin. Kotimainen, eikä sisällä lisäaineita. Eikä taatusti ole tutkittu missään laboratoriossa käyttäen söpöjä pikku pupuja koekaniineina (pun intended). 

Tekee ihon ihanan pehmeäksi ja pehmentää myös kovettumat vain muutaman käyttökerran jälkeen. Saatavina tuubissa (enemmän "rasvamainen") tai vaihtoehtoisesti purkissa (tavisrasvaa stydimpää tavaraa). Itse preferoin purkkitavaraa juurikin siitä syystä, että se on niin stydiä, ja pehmentää graniitinkin. Ainakin minun graniitinkovat kantapäiden kovettumat se tökötti on onnistunut pehmentämään!


Jos olet yliherkkä tuoksuille, tuoksutonta tavaraa on saatavilla runsaasti. Mikäli taas et ole, ja pidät tuoksuista, vaihtoehtoina ovat sitruuna, ruusu ja laventeli. Itse käytän sitruunaa, ihan vain siksi, että voin.

Kaiken huipuksi, purkki mehiläisvahavoidetta maksaa aika pirun paljon vähemmän kuin purkki jotain Kiinassa tuotettua, laboratorioeläimillä testattua "merkkitavaraa".

Joten, jos haluat säästää rahaa ja myöskin tilaa, niin siirrypäs mehiläisvahavoiteeseen! Korvaa kaikki entiset voiteesi ja sopii koko perheelle. Suosittelen!


PS. Maken mehiläistila EI ole sponsoroinut tämän tekstin kirjoittamista millään muotoa, vaan teksti on kirjoitettu täydestä sydämestä, omien hyvien kokemusten perusteella. MUTTA! Mikäli Maken mehiläistila haluaa palkita minut tästä ilmaisesta mainotuksesta, niin pari purkkia sitä stydimpää sitruunantuoksuista mehiläisvahavoidetta, kiitos. En panisi millään muotoa pahakseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti