torstai 31. elokuuta 2017

Bye bye, BAO

Se loppui: Urani Bovallius-ammattiopistossa. Samalla se alkoi: Urani päätoimisena opiskelijana. Kun saan opiskelu-urani päätökseen, palaan samaan tehtävään ja samaan koulurakennukseen, muttei se ole enää Bovallius. Se ehtii muuttumaan Spesiaksi, ennen kuin minä palaan takaisin töihin.

Toukokuuhun asti en tee töitä, vaan keskityn siihen, että saan suoritettua mahdollisimman monta opintopistettä. Keskityn pelkkiin opintoihin ja siihen, että alkaisin voida paremmin. Yritän saada masennukseni kuriin ja samoin uniongelmani. Koska opinnoissani on paljon itsenäistä työskentelyä eikä niin paljon tiukkoja aikatauluja, saan seurata omaa biologista rytmiäni ja tehdä töitä juuri silloin kuin itse haluan. Eli keskellä yötä. Biologinen kelloni on Honolulun ajassa.

Vaikka olen onnellinen minulle suodusta opintovapaasta, minun tulee samalla kuitenkin ikävä opiskelijoitani ja työkavereitani. Onneksi voin käydä työpaikallani tervehtimässä heitä aina välillä.

Nyt aion kuitenkin ottaa tästä tulevasta lukuvuodesta kaiken irti. Kaiken mahdollisen! Ja yritän pitää sivuainemääräni mahdollisimman vähäisenä. En tiedä, onnistunko, mutta voin yrittää. Kippis hyvälle yritykselle, opintovapaalle sekä Bovalliukselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti