tiistai 7. elokuuta 2018

Hevarittaren lumppublogi: Ole hevimpi kuin naapurisi!

Jostain käsittämättömästä syystä edellinen vaateblogipostaukseni sai valtavan suosion. Useampi ihminen pyysi minulta toista postausta liittyen rätteihin ja lumppuihin.

Olen sairauslomalla kipeän kinttuni kanssa, tukkani on paskainen, silmäpussini ovat yhtä isot kuin sinivalaan kivespussit, nuppini on kipulääkkeistä turpea ja vatsani on mukavasti turvonnut juuri vähän aikaa sitten vedetyn pizzan vuoksi. Mikä onkaan parempi hetki alkaa keikistellä söpöissä kuteissa kuin tämä hetki? Tulee taatusti laatukamaa. Ja tällä kertaa ei ole edes kuuma.

Chubby Unicorn-tossut ja hieno McDavidin nilkkatuki

Ensimmäisenä esittelyssä on Skelanimalsin söppänä pieni vampyyri, Diego the Bat. Kangas tuntuu ihanalta, mutta näitä reikiä tässä perkeleen rätinpalassa on niin jumalattoman paljon, etten tiedä, mistä kuuluu minkäkin ruumiinosan mennä läpi. Ei ole ikinä ollut yksien hihojen laittaminen näin saakelin vaikeaa! Eikä mennyt tämäkään putkeen, kuten kuvasta näkyy.

Skelanimalsin Diego the Bat

Housuiksi olen valinnut tähän hersyvään asukokonaisuuteen American Horror Storyn hotpantsit, missä lukee "Normal people scare me". Mukavat ja väljät, taatusti vastaa kokoaan. Ja mitä olisikaan asukokonaisuus ilman kenkiä! Naapurit taatusti kadehtivat näitä Chubby Unicorn-aamutossuja. Siitä ei ole mitään epäilystäkään! Näillä tossuilla olet kaupungin kovin mimmi.

American Horror Storyn hotpantsit

Tämä upea asukokonaisuus viimeistellään McDavidin nahkaisella nilkkatuella sekä upeilla Terveystalon kävelykepeillä. Värivaihtoehdot ovat kovin vähissä kävelykeppien suhteen, joten muista valita muu asusteesi sopimaan kävelykeppien somaan sineen.

Naapurin blondi seisoo roskakatoksessa ja tuijottaa minua suu auki. Miettii, että mitä helvettiä se Mäkisen akka oikein keikistelee parvekkeella, kävelykeppiin nojaten ja yrittää epätoivoisesti ottaa selfieitä. Tuijottakoon, perkele! On vain kade, koska hänellä ei ole yhtä hienoa lepakkopaitaa kuin minulla. Eikä myöskään revenneitä nivelsiteitä. Niin!

Seuraava asuste. Astun koiran luun päälle mennessäni vaihtamaan rättikokonaisuutta ja melkein lennän turvalleni. Se tästä vielä puuttuisi, että tuo nilkka vääntyisi entistä pahemmin ja joutuisin veitsen alle.

Alchemy Englandin Dead Flowers

Vedän päälleni Alchemy Englandin mekon/tunikan/minkävittulie Dead Flowers. EMP:n sivujen mukaan kyseessä on lyhyt mekko, ja juu, kyllä on nimenomaan lyhyt! Perse vilkkuu helman alta. Mutta ellei se haittaa, niin siinä tapauksessa suosittelen tätä rättiä aivan ehdottomasti! Pehmeä ja kevyt kangas, ja printti saa taatusti naapurin pikkukakarat pelkäämään.

Innocentin Hana Dress

Klenkkaan hakemaan kolmannen rätinkappaleen. Se on Innocentin Hana Dress. Todella yksinkertainen, eikä ikinä uskoisi, että tämä on "hevimekko". Ihanan tuntuinen kangas. Mutta huomaa! Kaula-aukko menee todella alas. Eli tissiliivit pitää valita mekon mukaan. Minä en ole valinnut, kuten huomaatte. Mutta koska olen maksanut noista tissipusseista sen 150 euroa, niin kyllä ne saavatkin vähän näkyä.

Toinen naapuri tulee pihan läpi. Hän on menossa Ikean kassi kainalossaan pesutupaan, mikä on minun parvekkeeni alla. Odotan vähän aikaa, ennen kuin alan keikistellä seuraavissa lumpuissa. En halua saada oudon ihmisen mainetta tässä talossa, sillä minä ihan aidosti ja oikeasti viihdyn tässä taloyhtiössä. Vaikka se juna on todennäköisesti mennyt jo aika päiviä sitten.

Liquor Brandin Polka Skulls

Nyt, kun tisseistä kerran tuli puhe, niin tässä seuraava rätti, Liquor Brandin Polka Skulls. Tosi kiva perusmekko pienten lasten pelotteluun, mutta taas kerran tissini ovat tiellä! Nämä muhkutissit ovat aivan liian suuret, ja saan hädin tuskin tungettua ne mekon sisään. Kangas kyllä venyy, mutta onpas tosi nättiä, kun kangas on venynyt muodottomaksi tissien kohdalta. Osta siis vähintään yhtä kokoa isompi mekko, jos olet isotissinen.

Kinttua alkaa pakottaa, kun yritän vetää hametta päälleni. Noh, onhan tässä jo tavaraa esillä. Ehkä pari vielä, jos jalka kestäisi. 

Skelanimalsin Black and White sekä Full Volumen Ain't My Fairytale

Skelanimalsin Black and White t-paita ei ole ehkä yhtä söpö kuin muut Skelanimalsin vaatteet, eikä kangaskaan ole yhtä kivaa ja pehmeää, mutta se on Skelanimalsin vaate! Niin kyllä se nyt vain pitää saada. Ihan vain kannatuksen vuoksi. Hameen virkaa toimittaa Full Volumen rätti Ain't Your Fairytale. Ihan kiva perushame. Tosi tiukka eikä kovinkaan paljon joustovaraa. Vastaa kuitenkin kokoaan. Ainakin jotenkin. Mutta minä nyt olen muutenkin läski, ja tällä hetkellä vielä turvonnutkin. Siksi hame kiristää erityisen paljon.

Mistä päästäänkin sellaiseen asiaan kuin positiivinen kehonkuva. Siitä on meuhkattu nyt käsittämättömän paljon mediassa. Tässäpä minun mielipiteeni asiaan: "Minun läskini, minun asiani". Ellei kiinnosta katsella minun runsasta ruhoani, käännä pääsi pois.

Ja sitten jatketaan! En viitsi kiusata kipeää kinttuani tämän enempää. Tässä tämän kerran viimeinen, raikas asukokonaisuus!

Skelanimalsin Dee the Deer
"Yllättävää", että minulla on TAAS Skelanimalsin paita päälläni. Kuten taisin joskus sanoa, se on yksi suosikeistani. Tässä on vuorossa Dee the Deer. Taattua Skelanimalsin laatua, ihanan pehmeää kangasta ja supersöpö kuva. Paita vain on niin pitkä, että se peittää alleen hotpantsit, mitkä valitsin tähän asukokonaisuuteen. Toisaalta, mitä helvetin väliä tässä kohden. Ei minua täällä parvekkeella näe ketään muu kuin meidän taloyhtiön rappujen C, D ja E kaikki asukkaat.

Queen of Fucking Everything-hotpantsit

Queen of Fucking Everything-hotpantsit ovat vähän tiukemmat kuin ylempänä olevat, ja myös pienemmät. Kankaan laatukaan ei päätä huimaa. Ehkä ne nyt muutaman pesun kestävät. Eipä se hintakaan päätä huimannut. 


Jahas. Jospa tämä riittäisi tältä kertaa. Kinttua on kiusattu ihan tarpeeksi, ja luulen, että maineeni taloyhtiön omituisimpana olentona sen kuin vain kasvaa. Nyt voisin nauttia oikein maukkaan kipulääkkeen ja sen jälkeen mennä makuuasentoon. Tällä kertaa ei edes vituta, mutta se todnäk johtuu noista lääkärisedän määräämistä oikein kivoista kinttukipulääkkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti