tiistai 27. maaliskuuta 2018

Rakkaani, me tarvitsemme vauvoja!


Rakas mieheni,

Tiedän, että olet suhteellisen kyllästynyt jatkuvaan nalkutukseeni siitä, että me tarvitsemme tuon ja tuon merkkisen eläinvauvan. Haluan nyt kuitenkin kertoa sinulle, miksi me tarvitsemme kaikki nämä eläinvauvat, ja miksi nämä eläinvauvat ovat nimenomaan sinulle hyödyksi.


Ihan ensiksi, me tarvitsemme toisen koiran. Kun Kaunolla on kaveri, sillä ei ole tylsää eikä se varasta koko ajan sukkiasi. Sukkasi jäävät rauhaan ja pysyvät ehjinä pidempään.


Toiseksi, me tarvitsemme aasivauvan. Sinulla kun ei ole ajokorttia, niin sinun on hankala käydä kaupassa tekemässä isompia ostoksia ilman minua ja pinkkiä Yaristani. Kun meillä on aasi, sinulla on juhta, joka kantaa painavammat ostokset selässään. Sinun ei siis tarvitse odottaa aina minun kotiintuloani kaupassakäyntiä varten.


Kolmanneksi, me tarvitsemme kissavauvan. Ihan vain siltä varalta, jos tänne meidän Aurajokirannan kerrostalokolmioon joskus eksyy hiiriä tai rottia. Kissasta hyötyy koko perhe!


Neljänneksi, me tarvitsemme pandavauvan. Siksi, että... Ööööö... Tota... Koska kaikki nyt vain tarvitsevat pandavauvan! Tarvitseeko tätä edes perustella? Jokaisella pitäisi olla oma panda.


Viidenneksi, me tarvitsemme kolmannen koiran, joka vahtii meidän laumaamme sillä aikaa, kun Kauno leikkii koiran numero kaksi kanssa.


Kuudenneksi, me tarvitsemme ihan välttämättä alpakan, jotta minä pääsen harrastamaan alpakka-agilityä. Miten sinä tästä hyödyt? No siten, että minä en nalkuta jatkuvasti, ja sinun korvasi säästyvät.


Seitsemänneksi, me tarvitsemme possuvauvan. Possuvauva syö kaiken sen, mikä menisi muuten bioskaan. Sinä säästyt bioskan ylläpidolta, kun meillä on possu.


Kahdeksanneksi, me tarvitsemme apinavauvan, koska apina voi syödä ne banaanit, mitkä jäävät aina teiniltä syömättä. Possu ei syö banaania kuitenkaan, joten tarvitsemme sitä varten apinan. Ja sinä säästyt taas siltä bioskan ylläpidolta.


Yhdeksänneksi, me tarvitsemme oravavauvan. Oravat ovat erinomaisia kadonneiden tavaroiden metsästäjiä, joten se löytää kaikki Kaunon piilottamat luut. Sinun ei siis enää tarvitse huutaa tuskasta, kun istut sohvalle ja Kaunon piilottama luu tunkeutuu persvakoosi. Orava ehtii löytää sen ennen kuin istut sen päälle.


Ja viimeisenä, muttei mitenkään vähäisimpänä... Sinä käyt jatkuvasti kirppareilla ostamassa käytettyjä DVD-elokuvia, joten jos sinä saat nämä elokuvat, niin minä olen oikeutettu saamaan kaikki haluamani eläinvauvat.


Rakastan sinua! Pus.


3 kommenttia:

 1. Ennen kuin meillä oli kaneja, minä olin se jolle sai sanoa kesken Jurassic Parkin, että "Joni, ei. Meille ei tule pieniä dinosauruksia."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Dinosaurus vois kans olla aika jees. ;) Mä ehdotin lemmikiksi R2D2:ta, ja se kyllä kävis miehelle, jos sellainen jostain löytyis. ;)

   Poista
 2. https://www.youtube.com/watch?v=v1ooo5Ad9Co

  VastaaPoista