lauantai 2. syyskuuta 2017

Evoluutiota, resursseja ja aikatauluja

Laiska lauantai ja pitkät päiväunet. Mihinkäs tässä on opintovapaalaisella kiire? No, sen verran on kiire, että pitäisi saada ilmoittautumiset sivuaineiden kursseille. Mihinkään muualle ei sitten olekaan kiire.

Avaan intranetin ja etsin sieltä psykologian aineopintojen aikataulut. Sivuaineopiskelijoille on ihan omat aikataulunsa. Käyn kurssi kurssilta koko opintokokonaisuuden läpi: Ei yhtä ainoaa luentoa, mihin pitäisi ilmoittautua! Sivuaineopiskelijoille on tarjolla pelkkiä kirjatenttejä. Ne pari hassua luentokurssia, mitä psykologian oppiaine tarjoaa, on tarkoitettu pääaineopiskelijoille. Mieleeni tulee tämä päivän teemasana: Resurssit! Ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia opettaa ketään. No, kyllä minä itsenäisesti pystyn opiskelemaan, ei siinä mitään, mutta ei se kirjojen lukeminen kuitenkaan korvaa luento-opetusta.

Jatkan etsintöjä. Seuraavana on evoluutiopsykologia. Tämä oppiaine sentään tarjoaa luentoja! Ja ihan vielä tämän syksyn aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu NettiOpsussa. Moodlesta löytyy oppiaineen oma alusta. Joudun siis selaamaan taas kolmen eri sivuston välillä. Miten mukavaa.

Pääsen kyllä ilmoittautumaan kursseille, mutta mistään, ei Moodlesta, ei NettiOpsusta eikä intranetistäkään löydy minkäänlaisia tietoja siitä, milloin ja missä luennot pidetään. Aikataulut, mitkä intranetistä löytyvät, ovat viime vuoden aikatauluja. Pitää varmaan laittaa kysymystä opintokokonaisuudesta vastaavalle henkilölle, onko niitä aikatauluja tulossa vielä tämän vuoden puolella. Olisi hyvä tietää, mihin luentosaliin olen menossa ja milloin.

Samalla selailulla huomaan Moodlesta, että historiallinen ja sosiologinen tutkimusote kasvatustieteissä-kurssin pienryhmäopetukseen on ilmoittautunut se vähintään kahdeksan henkilöä, jotta pienryhmäopetus toteutuisi. JES! Saan laittaa pienryhmän aikataulut kalenteriini. Eikä tämänkään kurssin alkamiseen ole enää kuin viikko.

Vaikka kaikki aikataulut eivät vielä olekaan selvillä, ja psykologian laitoksen kanssa saan alkaa käydä tiukkoja neuvotteluja tenttien muuttamisesta esseiksi, niin olen silti positiivisin mielin. Uskon kaiken järjestyvän. Minä saan ne järjestymään, elleivät ne järjesty itsestään. Olen varma siitä!


1 kommentti:

 1. Hei, Tarvitsetko luotettavaa yritystä saadaksesi lainaa projektisi rahoittamiseksi, yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa tai asuntolainaa? Älä katso kauempaa kuin Sunshine Financial Group Inc. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita, sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja, pitkäaikaisia ​​ja lyhytaikaisia ​​lainoja ja monia muita tuetulla 3 %:n vuosikorolla. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai lähetä minulle viesti suoraan WhatsAppissa numeron +447360502110 kautta ja saat vastauksen hetkessä

  Tiedän, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämättömät vakuudet, velka-tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy.

  Älä enää huolehdi, sillä Olemme erikoistuneet tarjoamaan strukturoituja rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
  * Joustava määrä - Päätät, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - Saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksymisestä.
  * Edullinen korko 3 %.
  * Korkeat hyväksymisprosentit - Sinulla on 99,9 % mahdollisuus saada laina
  * Joustava takaisinmaksu - Sinun tulee valita takaisinmaksupäivä, joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajalle.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtaista ohjausta ja asiantuntemusta.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset.

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai laita viestiä WhatsAppissa: +447360502110 | & Vastaanota heti vastaus.

  VastaaPoista