torstai 21. syyskuuta 2017

“Sinut on hyväksytty…”

Onko sinulla parhaillaan käsissä jokin hakemus, mihin sinun tarvitsee kirjoittaa perustelut? Etkö keksi mitään? Pelkäätkö hakemuksesi hylkäämistä siksi, ettet osaa perustella kunnolla?

Heitä huolesi narikkaan, ja ota yhteyttä Satuun! Satu kirjoittaa puolestasi perustelut mihin tahansa hakemukseen. Taattua laatutyötä, taattu tyytyväisyys. Eikä sinun tarvitse maksaa suuria summia turhasta, sillä Satu työskentelee viinipalkalla.

Älä enää emmi, vaan ota rohkeasti yhteyttä! Satu ratkaisee ongelmasi.

Into myydä näitä erinomaisia perustelupalveluitani lähti siitä, kun sain tänään, jälleen kerran, sähköpostin, että minut on hyväksytty suorittamaan jotain opintokokonaisuutta. Tällä kertaa on kyseessä Asklepios-koulutusohjelma.

En enää edes muista, mitä kirjoitin perusteluksi siihen, miksi juuri minut pitäisi valita tähän koulutusohjelmaan. Minut nyt on kuitenkin siihen valittu. Ensi maanantaina aukeavat Moodle-sivut, ja silloin loppuu myös jännitys siitä, mihinköhän sitä on tällä kertaa tullut haettua. Jotain tekemistä sillä oli eriarvoisuuden kanssa, mikäli oikein muistan, mutta asia selviää minulle maanantaina.

Erityispedagogiikka. Psykologia. Evoluutiopsykologia. Voimauttavan valokuvan menetelmä. Asklepios-koulutusohjelma.

Sanoinko minä jossain vaiheessa, että aion ottaa tämän vuoden iisisti, päästää itseni helpolla ja yrittää rentoutua ja rauhoittua? En minä kyllä mitään tuollaista muista.

Ja sitä paitsi, se meni jo!


2 kommenttia:

 1. Onnea hyväksymisestä! Toimisikohan ehdottamasi palvelu myös apurahahakemusten kanssa? :D Jatko-opiskelijoilla ja muilla tutkijoilla (ja ehkä myös taidepuolella) olisi varmasti kysyntää tällaiselle, kun turhan usein saapuneissa on vain ilmoitus siitä, että hakemusta ei hyväksytty.

  Kiitos myös yleisesti kiinnostavasta blogista! Erityisesti mukava lukea yliopistoon liittyvieä juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. :) Voinhan mä kokeilla myös apurahahakemusten kirjoittamista, niin ehkä useampi jatko-opiskelija, tutkija tai taitelija saa sen jälkeen kaipaamansa apurahan. ;) :D

   Poista