keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Selfie-projekti numero 2

Olen ehkä hirveä ja itsekäs ihminen, mutta sain pienen innostuksen kipinän siitä pienestä selfie-projektistani, minkä tein jokin aika sitten. Siinä projektissa oli mustavalkokuvia, mitkä otin ajastimella. Tästä edellisestä selfie-projektistani voit lukea täältä: https://valmentajaksi.blogspot.fi/2018/05/uudessa-valossa.html

Mietin, voisinko tehdä toisen moisen projektin, tällä kertaa eri tavalla. Edellisen projektin kuvia en juurikaan käsitellyt: otin ne mustavalkoisena, rajasin ja vähän terävöitin. That's it. Mutta voisinko tehdä sellaisen projektin, missä ottaisin kuvat värillisinä ja tehdä niihin kaiken maailman tehostejuttuja? Käsitellä ne kuvat melkeinpä piloille.

Vaikka ajatus toisesta selfie-projektista tuntui ällöttävän itsekkäältä, päätin kuitenkin toteuttaa sen. Ihan vaikkapa vain huvin ja urheilun vuoksi. Lopputuleman löydät alapuolelta.

Kovasti ovat erilaisia verrattuna niihin mustavalkokuviin, mutta on näistäkin osa ihan ok. En nyt sanoisi, että näistä mitään näyttelyä aikaan saisi, mutta ihan hauskoja selfieiksi.


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti