sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Mistä on pienet tytöt tehty?

Tyttötutkimuksen kurssi kestää seitsemän viikkoa. Joka maanantai avautuu keskustelualue. Keskustelualueilla meillä on tarkoitus keskustella viikon aiheesta. Aiheita varten meillä on kuunneltavana luentoja ja luettavana artikkeleja. Jokaiselta vaaditaan vähintään yksi keskustelun aloitus viikoittain, ja vähintään kaksi kommenttia.

Kurssin lopuksi meidän on kirjoitettava 5-6 sivun mittainen essee jostain kurssin aihepiiristä. En ole vielä päättänyt, mikä esseeni aihe on. Vaihtoehtoja on tällä hetkellä parikin, mutta tulen päättämään aiheeni hieman myöhemmin.

Koska minulla ei ole häiden ja kaiken muun häslingin takia aikaa olla aktiivisesti seuraamassa tätä Moodlessa käytävää keskustelua, päätin tehdä keskustelun aloitukset valmiiksi. Kirjoitin ne ylös Word-tiedostoon, mistä voin käydä joka maanantai copy-pastemassa ne Moodleen. Keskiviikkoisin voin käydä kommentoimassa paria keskustelua ja kuvitella olevani hirveän osallistuva.

Seitsemän keskustelun aloitusta. Jumalaton määrä nettiluentoja ja artikkeleita niitä varten. Nyt se työ on tehty! Enää on copy-pasteosuus jäljellä. Eli kurssi on melkein suoritettu, vajaassa kahdessa päivässä. Suhteellisen hyvä vauhti, etten sanoisi.

Sitä esseetä tietenkin pitää vielä miettiä. Ehkä kunnon yöunet auttaisivat päättämään, mistä aiheesta essee kannattaa tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti