sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Maija Mehiläis-olo

Väsyttää ja oksettaa. Väsymys on ymmärrettävää, oksetus ei niinkään.

Päivä on ollut erittäin tuottelias! Olen pörrännyt ympäriinsä kuin pieni mehiläinen ja paiskinut hommia hanuri hiestä märkänä. Sen lisäksi, että olen ehtinyt käydä kahteen otteeseen kaupassa ja jopa anoppilassa syömässä kakkua, olen ehtinyt paljon, paljon, paljon muutakin.

Ihan ensiksi, olemme saaneet sulhaseni kämpästä keittiön raivauksen erittäin hyvälle alulle. Saimme käytyä kaapit läpi ja eroteltua ne tavarat, mitkä lähtevät mukaan niistä, mitkä eivät lähde mukaan. Vielä pitäisi saada kuvattua ne tavarat, mitkä annamme pois. Ja edelleenkin, tänne Pupuhuhtaan saa tulla tonkimaan ja penkomaan, mielellään ison Ikean kassin kanssa, ja viedä täältä mahdollisimman paljon kamaa pois! Tervetuloa.

Toiseksi, sain kaiken tämän kiireen keskellä tehtyä valmiiksi psykologian tutkimusmetodien kolmesta oppimistehtävästä ensimmäisen kokonaan pois! En todellakaan ole tyytyväinen lopputulokseen, mutta sen verran olen kuitenkin varma, että tulen saamaan arvosanaksi jonkun muun kuin hylätyn. Tuskin kovin korkeaa arvosanaa tulen saamaan, sen verran huono essee tuli, mutta tästä kurssista haluan vain päästä läpi. Pääasia, että tulee edes jotain tehtyä.

Yksi kysymys oli sellainen, mitä en vain yksinkertaisesti ymmärtänyt. Vaikka pähkäilin asiaa miten päin, en keksinyt, mitä ihmettä kurssin vastaava opettaja minulta haluaa. Tehtävänanto oli jotenkin niin ihmeellisesti muotoiltu, etten päässyt siitä kärryille, en sitten ollenkaan. Ja nyt pidän itseäni idioottina, koska en ymmärtänyt monimutkaisesti esitettyä tehtävänantoa.

Tänään en enää koskekaan tutkimusmetodikurssiin! Huomenna, jos ehdin, aloitan toista oppimistehtävää. Tätä päivää on vielä puoli tuntia jäljellä, ja aion käyttää sen puolituntisen parhaalla mahdollisella tavalla: Menen sänkyyn sulhaseni viereen röhnöttämään ja katsomaan telkkarista jotain typerää ja aivotonta ohjelmaa.

Tai vaihtoehtoisesti etsin YouTubesta muutaman jakson Maija Mehiläistä, koska juuri nyt on vähän mehiläismäinen olo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti