keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Unien ihmeellinen maailma, osa 22

Tulin kotiin töiden jälkeen, niin väsyneenä kuin ihminen vain voi olla väsynyt. Sammuin sänkyyn kuin saunalyhty, ja näin tällaisen “ihanan” päiväunen.

Olimme menossa sulhaseni kanssa ultraääneen. Olin vahingossa tullut raskaaksi, ja raskaus oli mennyt niin pitkälle, etten ollut enää saanut aborttia. Mahani oli unessa kasvanut jo suhteellisen suureksi.

Ultraäänessä lääkäri tutki vauvaa tarkkaan, ja huusi yhtäkkiä: “Täällähän on toinenkin!” Olimme sulhaseni kanssa molemmat ihmeissämme, että mitä ihmettä hän tarkoittaa. Lääkäri sanoi, että odotan kaksosia, mutta aikaisemmilla ultraäänikerroilla toista vauvaa vain ei ole, syystä tai toisesta, näkynyt. Nyt se näkyy ihan selvästi, ja vauvoja on tulossa kaksi.

Nousin tutkimuspöydältä täynnä raivoa, iskin sulhastani turpaan ja huusin: “TÄMÄ ON SINUN SYYTÄSI! TAPAN SINUT, SENKIN PASKA!” Sulhaseni lähti juoksemaan karkuun, minkä kintuistaan pääsi, ja minä lähdin nyrkki pystyssä perässä, koko ajan huutaen, että tapan hänet.

Matkani katkesi lyhyeen, sillä sain jonkun käsittämättömän kipukohtauksen, ja tuuperruin puolitajuttomana lattialle. Lääkäri ja sulhaseni nostivat minut takaisin tutkimuspöydälle, ja lääkäri sanoi sulhaselleni, että katsotaan uudestaan vauvoja, jos nämä pomppivat kuvaruudut vain antaisivat heidän katsoa. Kuvaruutuja oli lääkärin näytöllä useita, ja ne vaikuttivat olevan joitain valvontakameran ruutuja.

Toivottavasti tämä ei ollut enneuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti