maanantai 21. marraskuuta 2016

Unien ihmeellinen maailma, osa 15

Asuin unessa suuressa rivitaloasunnossa. Rivitalo sijaitsi Turun ei-niin-arvostetulla alueella. Vaikka asunto oli hieno ja tilava, en ollut tyytyväinen siihen. Erityisesti sen sijainti ärsytti ja haittasi. Olisin halunnut asua jossain muualla, vähän enemmän arvostetulla alueella.

Erityisen paljon minua häiritsi se, että äitini asui meidän kanssamme. Talossa oli paljon tilaa, ja jokaisella oli omat huoneet, myös äidilläni. Silti olisin halunnut asua “yksin”, vain oman perheeni kanssa, ilman ylimääräisiä ihmisiä saman katon alla. Minua ahdisti asumistilanteeni ihan hirveästi, ja yritin keksiä keinoja, miten päästä muuttamaan pois epämiellyttävältä alueelta, ja miten saada äitini muuttamaan pois.

Talo oli kaksikerroksinen, äitini ja tyttäreni makuuhuoneet olivat alakerrassa. Alakerrassa oli muutenkin vain pelkkiä makuuhuoneita, muut huoneet olivat yläkerrassa, missä oli myös oma huoneeni. En kokenut pelkästään oman huoneen tuovan minulle sitä rauhaa, minkä olisin halunnut.


Unen aikana asia ei selvinnyt, en saanut uutta asuntoa eikä äitini muuttanut pois. Luojan kiitos, todellisessa elämässä saan asua ilman, että äitini on saman katon alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti