keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Näin syntyy unelmapurkki

Sain, vihdoin ja viimein, väännettyä unelmapurkkini selkokielisenä. Pyydän anteeksi huonoa kuvien laatua, mutta otin kuvat kiireessä. Pyydän myös anteeksi sitä, että en ole valmistellut purkkia mitenkään hienosti. Purkin tai rasian koristelu on jokaisen asiakkaan oma asia, ja se tehdään asiakkaan oman maun mukaisesti. Jospa nyt kuvitellaan, että minun makuni on täysin koristelematon Felixin kurkkupurkki.

Tarvitset tyhjän purkin tai rasian.

Tarvitset kolmea eriväristä paperia.


Yhdelle värille kirjoitat ne asiat, mihin olet nykyisellään tyytyväinen ja mistä et halua luopua. Toiselle värille ne asiat, mitä toivot saavasi tai saavuttavasti. Kolmannelle ne asiat, mihin toivot muutosta nykyisestä. Kirjoita ne myös ylös paperisuikaleille, etteivät värikoodit pääse unohtumaan.


Teippaa värikoodit purkin kylkeen. Tähänkin on olemassa hienompia tapoja, mutta koska tein tämän nopeasti, vanhanaikainen paperi- ja teippimetodi oli nopein vaihtoehto tässä kohtaa.


Leikkaa papereista palasia.


Kirjoita jokaiseen paperiin värin mukaisesti asioita, tavoitteita, ominaisuuksia ja muita juttuja, mitä sinulle tulee mieleen.
Pudota paperinpalat purkkiin tai rasiaan. Sulje purkki. Voit parin vuoden päästä avata sen ja katsoa, ovatko purkissa olevat asiat toteutuneet, pysyneet samoina tai muuttuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti