sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Unien ihmeellinen maailma, osa 36

Unessa oli pääosassa eräs naispuolinen ystäväni. Hän oli kovin erinäköinen kuin mitä on luonnossa. Hänen hiuksensa olivat samanväriset, mutta eri tavalla leikatut (unessa hänellä oli polkkatukka, mitä hänellä ei oikeasti ole). Lisäksi hän oli unessa lihonnut n. 70 kg. Hänellä oli päällään paksu, pitkä, musta toppatakki.

Olimme hänen kanssaan yhdessä ulkona, puistossa, missä oli paljon sorsia. Hän vaikutti todella onnelliselta. Kyselin, mikäs häntä nyt noin hymyilyttää, ja hän kertoi, että on löytänyt elämänsä naisen (oikeassa elämässä tämä nainen ei ole parisuhteessa, emmekä ole juuri tällaisista asioista puhuneet, mutta oma veikkaukseni on, että hän on bi-seksuaali).

Hän pyöri ja hyöri, kädet levällään, katse pilviselle taivaalle. Hän kertoi tästä uudesta rakkaudestaan, ja ylisti hänet maasta avaruuteen. Jossain vaiheessa tämä uusi rakkaus tuli puistoon. Hän oli hoikka, pitkähiuksinen nainen. Ystäväni istui puistonpenkille, ja he suutelivat tämän uuden naisystävänsä kanssa todella intohimoisesti. Itse katselin vierestä ja olin onnellinen ystäväni puolesta.

Kerrankin jotain positiivista, mihin eivät liity vauvat, raskaudet eikä ahdistus noin muuten!

Eivät ole sorsia, vaan telkkiä, mutta oli niin söpöjä pikkutelkkiä, että
oli ihan pakko laittaa tämä kuva tähän. En äkkiseltään löytänyt kuvaa
sorsavauvoista albumeistani, vaikka tiedän siellä sellaisen olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti