perjantai 3. maaliskuuta 2017

Tuttua huttua

Kun syksyllä aloitin nepsy-valmentajan opinnot, niiden oli tarkoitus olla laajuudeltaan 25 opintopistettä. Ystävämme Kela tuli kuitenkin tähän väliin kesken koulutuksemme, ja päätti, ettei tämä 25 opintopistettä riitäkään: Tehdäänpäs siitä ihan 30 opintopisteen paketti! Näin varmistetaan, etteivät aikaisemmin nepsy-valmentajan paperin saaneet ole päteviä ja joutuvat hankkimaan kalliin lisäkoulutuksen, ja sitten vielä hankaloitetaan niiden ihmisten elämää, jotka tällä hetkellä opiskelevat nepsy-valmentajiksi.

Omaksi onnekseni meidän kouluttajamme kuitenkin oli varautunut tähän viiden opintopisteen nousuun, ja kekkasi meille ylimääräistä tekemistä. Näin saamme suoritettua saman tien nuo vaaditut 30 opintopistettä, emmekä tarvitse myöhemmin lisäkoulutuksia.

Eilen sain tietooni ne kirjat, mistä meidän tulee tehdä viiden opintopisteen edestä oppimistehtäviä.

  1. Psykiatria. No, tämä kirjahan minulla juuri parhaillani on lainassa, sillä tarvitsin sitä ihan vähän aikaa sitten erään toisen oppimistehtävän tekoon.

  1. Täyttä elämää ADHD:n kanssa. Niin… Kaksi ensimmäistä artikkelia ovat allekirjoittaneen itsensä kirjoittamia, joten tästä on hyvä lähteä liikkeelle!

  1. Tammenterhon tarinoita. Tätä kirjaa olen käyttänyt opinnäytetyössäni yhtenä lähteenä, joten tämäkin kirja on jo entuudestaan tuttu.

Hahaa! Tuttuja teoksia. Yhtä olen ollut itse kirjoittamassa, yksi on jo moneen kertaan luettu. Eiköhän tämä viisi ylimääräistä opintopistettä ole tehty jo!

Seuraavaksi soitto mummille, että hakee teinin luokseen viikonlopun viettoon. Sulhasta varten voisi kaivaa jonkun ikivanhan videopelin esiin, ja koiralle käydä hakemassa Mustista ja Mirristä ison kasan oikein hyviä herkkuluita. Siinähän se viikonloppu sitten meneekin, kun kirjoitan ajatuksiani paperille näistä entuudestaan tutuista teoksista, ja viisi ylimääräistä opintopistettä on suoritettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti