maanantai 26. syyskuuta 2016

Maailman rakkain

Maailman lempein katse. Maailman pehmein turkki. Maailman suloisimmat kasvot. Maailman ihanin pieni koira.

Maailman ihanin koira päiväunilla.
Kun saimme sinut meille, perheenjäseneksi ja ystäväksi, lupasin sinulle, että pitäisin sinusta maailman parasta huolta. Hoivaisin ja hellisin sinua, tekisin kanssasi kaikenlaista kivaa, leikkisin ja peuhaisin, hemmottelisin sinua niin, että kaikki muut naapuruston turret oksentaisivat vihreää kateutta. Kulkisin kanssasi koko tämän elämän matkan huolehtien, että sinulla on kaikki hyvin, aina.

Ensimmäisen eläinlääkärikäyntimme jälkeen tarkoitan sitä enemmän kuin koskaan! Vaikkei sinulla muuta ollutkaan kuin pieni masusi vähän pipi, sait minut silti huolesta sekaisin. Et tiedäkään, mitä kaikkea pienessä mielessäni ehti liikkua. Etkä ikinä arvaa, millainen huojennus se oli, kun lääkäri sanoi, että olet ihan kunnossa. Ehdin pelätä jo pahinta.

Jos sairastut tai joudut onnettomuuteen, lupaan sinulle, ettei mikään rahamäärä ole niin suuri, että se olisi esteenä hoidossasi. Mikäli katoat, etsin sinut käsiini vaikka maailman ääristä, jotta saan sinut takaisin vierelleni. Et ikinä joudu näkemään nälkää, kokemaan kylmää, et ikinä joudu kokemaan yksinäisyyttä tai tylsyyttä. Sinulla on aina minut, ja minä olen aina turvanasi. Seison aina vierelläsi, ja katson, että voit taittaa elämän matkasi kevyin tassuin.

Olet minulle maailman rakkain, maailman suloisin ja maailman paras koira, eikä kukaan toinen koira voi ikinä korvata paikkaasi sydämessäni.

Kaunolle.

Terveisin, Ihmisäitisi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti