lauantai 24. syyskuuta 2016

HAA! Onnistuin!!!!!!!

Muistatko vielä Justuksen? Ensimmäisen valmennettavani. Hänellä oli toiminnanohjauksen ongelmia ja erityisen paljon hankaluuksia asioiden aloittamisessa. Kokeilin Justukselle Time Timeria, minkä latasimme hänelle tabletille.

Sain tänään Justukselta palautetta. Hän on kokeillut Time Timeria! Esim. silloin, kun pitäisi lähteä jonnekin, Time Timerista on suuri apu. Sen avulla ajan kulumisen huomaa paljon paremmin ja aikaa pystyy hallitsemaan myös paljon paremmin. Hän ei enää myöhästele niin paljon ja lähteminen ei takkua. Jumittaminen lähdön hetkellä on myös vähentynyt.

Pieni asia, yksi pieni ohjelma tabletilla, mutta silti niin valtavan iso asia! Olen todella ylpeä Justuksesta ja hänen edistysaskeleestaan. Se on suuri harppaus eteenpäin. Seuraavaksi Justus voi ottaa toisen askeleen. Hän saa hetken aikaa miettiä, mikä se voisi olla. Lupaan olla hänen apunaan ja tukenaan sen jälkeen, kun hän keksii, mitä ongelmaa lähdetään ratkomaan seuraavaksi.

Nepsy-valmentajan työ on aivan ihanaa, kun saa nähdä, miten ihmisten ongelmat ratkeavat ja arjesta tulee askel askeleelta helpompaa.

PS. DISKLEIMERI! Justus antoi, jälleen kerran, luvan tämän kirjoituksen julkaisuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti